Fedák Sári Színházbérlet - Pólika (B: 1.ea)

Programot feltöltötte:
KMO Művelődési Ház

Oszd meg másokkal!

Desktop

KIS-PESTI NOSZTALGIA
FEDÁK SÁRI SZÍNHÁZBÉRLET (3 előadás) 

Szombat délutáni kamaraszínházi előadások

2017. október 28. szombat 15.00
Pólika – Kovács Apollónia emlékére (B: 1. ea.)

A Magyarországi Szerb Színház előadásában
Kovács Apollónia – a magyar és cigánydal koronázatlan királynőjét, Kossuth-díjas művészt idézi meg az előadás. A budakalászi idősek otthonába jönnek el érte odaátról barátai, hogy az örök fénybe kísérjék. Az idős művészről gondozói sem tudták, ki is ő valójában, hiszen férjezett nevén mutatkozott be és a szobájából nem lehetett kicsalogatni, viszont egyfolytában énekel... Edith Piaf és Karády Katalin után ismét egy nagyszerű ember, kiváló művész élete elevenedik meg a színpadon.
Szereplők: Pólika: Varga Klári, Zsiga: Rusz Milán, Sárközi: Gyorgyev BrÁnimír, Romugró: Suki István (a Rajkó Zenekar prímása) 

2017. november 18. szombat 15.00
Kripli Mari 
Lázár Kati, Kossuth-díjas művész műsora Jászai Mariról (B: 2. ea.)
Az Orlai Produkciós Iroda előadásában (1 óra 25 perc)

„Megcsinálom a Jászait. Muszáj…” Ezt több évvel ezelőtt mondta Lázár Kati, aki a végletekig beleásta magát az egyik legnagyobb magyar tragika, Jászai Mari életébe. A színésznőébe, aki az Élektra kedvéért még ógörögül is megtanult, és a társat hajszoló nőébe, aki – mondjuk így – viharosan szenvedélyes „férfihódító” volt. Az egyik pillanatban még együtt fordítja Ibsent Reviczky Gyulával, a másikban már a majd' húsz évvel fiatalabb Szomory Dezsőért rajong, aki azután Párizsig fut. A színésznőnek a színpad mellett pedig még arra is maradt ideje, hogy írjon, és nemcsak a naplóit – amelyeket eredetileg nem is szánt kiadásra –, hanem cikkeket, sőt, tanulmányokat is, például a Pesti Naplóba, az Új Időkbe. Szenvedélyévé vált az írás, talán egyfajta menekülés is volt, hogy a színészi válsághelyzetek közepette maradjon valami kézzelfogható, egy darabka halhatatlanság, akár papíron is. 

2017. december 16. szombat 15.00 
Varázslatos dallamok (B: 3. ea.)
operett részletek, filmslágerek, táncdalok 
Előadja: Vásári Mónika és Kurkó József

Belépődíj: 
5.100,- Ft/bérlet (3 előadásra kedvezményes áron)
2.000,- Ft/alkalom (elővételben)
2.300,- Ft/alkalom (az előadás napján)

(A KMO a műsorváltozás jogát fenntartja!)

Figyelem! Bérletek, jegyek kaphatók a KMO Művelődési Házban és a jegy.hu oldalán!

További információ: 
P. Tóth Betty, tel.: 282-9752/0106 m., email: p.toth@kmo.kispest.hu

 

2017. október 28. szombat,
15.0017.00
Telefon: 
+36-1-282-9752
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek