Találkozás Kaponay Réka bloggerrel, íróval, világutazóval

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop
Katt a teljes képért!
Katt a teljes képért!

Ez egy egészen különleges találkozó lesz a most 16 éves Kaponay Rékával, aki 10 éves kora óta folyamatosan úton van, járja a világot családjával. Azóta 6 kontinens több mint 35 országában megfordult, mindennapi tapasztalata, hogy az élet egy nagy utazás, és már saját regénnyel is büszkélkedhet. Regénye, Az Őrző hajnala a Kolibri Kiadónál jelent meg.

"A látszólag csendes andalúz kisváros megdöbbentő titkot rejt. Olyan titkot, amely alapjaiban rengetheti meg az általunk ismert világot. Az emberek mégsem sejtik, milyen szörnyű végzet leselkedik rájuk. Egyedül Füko, a patterdale terrier tudja, mi közeleg, de azt még ő sem látja előre, mit tartogat számára a sors. Fogadott családja, társa és az emberiség sorsa múlik azon, képes lesz-e felkészülni az Őrző szerepére, hogy megvédje mindazt, ami fontos."

Kaponay Réka valóra váltotta mindazt, amiről a vele egykorúak álmodni is alig mernek. A magyar származású ausztrál lány útja során rengeteg emberrel találkozott: meghallgatta a történetüket, megismerte, hogyan látják a világot. Élményei hatására írta meg első regényét, amellyel arra szeretné bátorítani a fiatalokat, hogy merjenek kilépni megszokott közegükből, és valósítsák meg álmaikat.

Felnőtteknek, kamaszoknak, fiataloknak, idősebbeknek is ajánlják ezt a találkozót.

A program ingyenes. Ülőhelyre regisztrálni a következő elérhetőségeken lehet: fszek1901@fszek.hu, T: +36-1-281-1163

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?