Élményfestés játékműhely

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mesés kreatív foglalkozás 5-12 éveseknek.

Az önfeledt játék közben a gyerekek észrevétlenül feloldódnak, levezetik a felgyülemlett feszültséget, és csodás, sajátos világuk egyre bátrabban mutatkozik meg. Ez az az útravaló, amit majd magukkal visznek a hétköznapokba: az élmény, a bátorság és az öröm. 

Téma: Tavaszelő – Kikelet hava

Megfestjük és hívogatjuk a tavaszt, minden színével és szépségével együtt.  Életre hívjuk a természetet, a virágokat. Varázsolunk! Tavasszal rügyeznek a fák, újraéled és ébredezik minden, ezt a csodát mi a varázspálcánkkal életre keltjük, és a húsvétra is készülünk.

A részvételhez festés- és rajztudás nem szükséges, váltóruha viszont igen.

Részvételi díj: 1 500 Ft/gyerek (az anyagköltséget is tartalmazza)

Előzetes jelentkezés szükséges a foglalkozásvezetőnél: Bertók Zsuzsanna | +36 20 459 3504 | zsuzsi.jatekmuhely@gmail.com  

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek