Május végén újra jön a Nagy Sportágválasztó!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: sportagvalaszto.hu)

Május 29. és 30. között ismét megrendezik a Budapesti Nagy Sportágválasztót a Maglódi út 12/A. szám alatti Merkapt Sportközpontban, ahol több mint 100 sportág kipróbálására lesz lehetősége annak, aki kilátogat a rendezvényre. A kétnapos programon megjelennek neves sportszemélyiségeink, olimpikonjaink, élsportolóink, hogy jelenlétükkel is népszerűsítsék saját sportágukat és általában a sportot, a rendszeres testmozgást.

A budapesti sportágválasztó pénteki napja az oktatási intézményekből érkező gyerekcsoportnak van fenntartva, de péntek délután 2 órától és szombaton egész nap (9 és 17 óra között) nyilvános és ingyenes a belépés bárki számára!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek