Oszló holttestet találtak a Bozsik-stadion mellett

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: MTI)
(fotó: MTI)

Borzalmas bűz terjengett hetek óta a kispesti Magyar Futball Akadémia környékén. Az egész kollégiumot és edzőkomplexumot szörnyű szagok árasztották el. A focisták hiába kutatták az okát, nem találták. Végül az egyik nap a magas betonkerítés mellett rendőrök, helyszínelők és egy hullaszállító kocsi tűnt fel. Mint kiderült, a sínek mentén, egy bokorban hetek óta egy holttest feküdt – írta meg a Bors.

Az MFA U19-es csapatának egyik játékosa, elmondta a lapnak, hogy éppen esős, párás idő volt, ami nem tett jót a holtestnek. Eleinte enyhe, később pedig annyira förtelmes volt a bűz, hogy már a szobákban sem lehetett megmaradni. Sokáig azt gondolták, a csatornából jön, két akadémista el is ment a sínek mellé körbenézni, hogy megtalálják a szag forrását, de a holttestre nem bukkantak rá. Hozzátette, nem lepődtek meg hogy hullát találtak a töltésen, mert a Bozsik-stadion környékén rengeteg hajléktalan vert tanyát.

A BRFK azt közölte a lappal, hogy bűncselekmény és idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek