Puskás Öcsire emlékeztek

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: uj.kispest.hu)
(forrás: uj.kispest.hu)
Puskás Ferenc, az Aranycsapat kapitánya, a Nemzet Sportolója, Kispest Díszpolgára, 92 éve született. Ebből az alkalomból tartottak megemlékezést a KÖKI Terminálnál lévő szobornál hétfőn.

„Puskás Ferencet nem csupán Kispesten, hanem az országban, Európában és a világban is szerették és tisztelték. Büszkék vagyunk rá, hogy ízig-vérig kispesti volt” – hangsúlyozta Gajda Péter polgármester. Kispest méltó módon őrzi emlékét halála óta: a stadion előtti utca és egyik iskola viseli nevét, és egy köztéri szobor is emlékeztet a nagyszerű sportemberre és díszpolgárra - írja az önkormányzati portál.

A megemlékezés zárásaként az önkormányzat nevében Gajda Péter polgármester, valamint Vinczek György és Kertész Csaba alpolgármesterek helyezték el az emlékezés virágait. A Budapest Honvéd FC képviseletében Szurgent Lajos és Kaszás Kálmán, az MLSZ nevében Dunai Antal, a Puskás iskola képviseletében Bihari Péter igazgató, a Puskás Alapítvány nevében dr. Bernát Péter és Kaszás Kálmán, a Honvéd Baráti Kör részéről Piroska János, a Puskás Nemzetközi Futballalapítvány képviseletében Mravik Gusztáv, a kispesti Fidesz nevében Lazányi Ferenc önkormányzati képviselő és Mihály András koszorúzott.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek