Megújult a Hársfa ovi

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: kispest.hu)

Önkormányzati forrásból ekészült a 35 éves Hársfa óvoda felújítása: 180 millió forintba került a korszerűsítés, amely négy hónapig tartott. November 28-án avatták fel az intézményt.

Kispest polgármestere szerint ideje a hasonló korú óvodákat, bölcsödéket is felújítani. Ugyancsak saját forrásból, 1,5 milliárd forintot terveznek fordítani intézményi felújításokra idén és a következő két évben.

A Hársfa óvoda az udvartól a padlásig teljesen megújult. Szinte teljesen új lett az udvari térburkolat, elkészült a beépített öntözőrendszer. Megújult a teljes víz- és csatornahálózat, a fűtés- és világításrendszer, hőszigetelték a lapos tetőt, újak lettek a vizesblokkok és a belső burkolatok. A csoportszobák elé árnyékoló került, a mosókonyhában kicserélték a mosógépeket, a konyhába pedig új villanysütőt, kondérmelegítőt, nagykonyhai mosogatógépet vettek, az óvoda bejáratához pedig kerékpártároló is készült. Csak a belső ajtók maradtak a régiek, amelyek felújítás után visszakerültek a helyükre.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek