Felújítják a Beszterce utcai ovit

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: uj.kispest.hu)
(forrás: uj.kispest.hu)
Megkezdődött a Kispesti Mézeskalács Művészeti Modell Óvoda Beszterce utcai tagóvodájának korszerűsítése.

A Beszterce utcai épület korszerűsítésére bruttó 20 millió forintot költ az önkormányzat. Amint befejeződik a felújítás, az óvoda Kelet utcai részlegében, ahol tavaly már megtörtént a burkolatok cseréje, valamint az elektromos rendszer és a világítás korszerűsítése, indulhat a konyha és a vizesblokkok rendbetétele. A Közösségi Költségvetés keretéből – mintegy ötmillió forintból – pedig a Beszterce utcai ovi udvara is megújulhat – írja a kispest.hu.

A várhatóan június közepére befejeződő beruházás tartalmazza a két vizesblokk és a két öltöző teljes építészeti, gépészeti és elektromos korszerűsítését, a folyosón és a konyhában a csatlakozó közművezetékekkel együtt kicserélik a padlóburkolatot, az udvari játszóeszközök alatt pedig ütéscsillapító gumitéglákat helyeznek el.

Az építkezés idejére a gyerekeket két másik óvodaépületben helyezték el: a Kelet utcai tagintézmény 25, a Napraforgó óvoda 26 gyereket tudott befogadni, és saját nevelőikkel együtt töltik a napot. Amint ez az épület teljesen elkészül, visszatérnek a gyerekek, sőt a Kelet utcai ovisok egy része is ide költözik majd, amíg tart az ottani felújítás.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek