Új helyszínen a kerületi napközis tábor

Oszd meg másokkal!

Desktop

Június 25. és augusztus 24. között várja a 7-15 éves kispesti gyerekeket az önkormányzati napközis tábor új helyszínen, az Eötvös iskolában, a Wekerlei Kultúrház szervezésében.

A tábor mindennap hétfőtől péntekig 8.00-16.00 óráig tart. Ügyelet: 6.00-8.00 és 16.00-18.00 óra között.

A tábori mobilszám: 06-20-942-6748 (csak a tábor időszaka alatt aktív!)

A táborba jelentkezhetnek: végzett első osztályosoktól nyolcadik osztályos gyermekekig, akik a kerületben élnek, bejelentett lakcímmel rendelkeznek vagy a kerületben tanulnak. Napi háromszori étkezést biztosítunk. Ételelvitelre nincs lehetőség.

Jelentkezés módja: tanulói adatlap kitöltésével, melyet az ebédbefizetés alkalmával kell leadni a Eötvös József Általános Iskolában a tábori titkárnak!

Az adatlap az általános iskolák titkárságán elérhető, illetve letölthető itt: TANULÓI ADATLAP

A tábori beíratáshoz szükséges a kiskorú és a szülő adatainak kezelése, melyhez a jogszabályi követelmények miatt adatvédelmi hozzájárulás szükséges, mely átvehető az étkezési díj befizetése alkalmával, illetve letölthető itt: ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Első étkezési pótbefizetés ideje készpénzben: június 25-én, hétfőn 7.00-9.00 óra között a Kispesti Eötvös József Általános Iskolában. Pótbefizetés esetén a gyermek keddtől vehet részt a táborban.

További étkezési befizetések: minden tábori hetet megelőző csütörtökön 16.00-18.00 óra között és pénteken 7.00-9.00 óra között az Eötvös József Általános Iskolában a tábori titkárnál.

Részvételi díj: az iskolában fizetendő étkezés díja.

  • Kerületben élő, kispesti iskolákba járó (KLIK fenntartású és egyházi iskolák) tanulók részére: 627 Ft/fő
  • Kerületen kívüli gyermekek részére: 1070 Ft/fő alsósok részére, 1078 Ft/fő felsősök részére

 

Programok: naponta uszodalátogatás, kézműves foglalkozások, múzeumlátogatás, budapesti séták, élményparkok, sport- és szabadtéri játékok, versenyek, kirándulások.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?