Korszerűbb, szebb épületbe térhetnek vissza a Zöld Ágacska ovisai

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: uj.kispest.hu)
(forrás: uj.kispest.hu)

Július végére elkészült az udvar és a vizesblokkok felújítása a Zöld Ágacska Óvodában.

A 40 milliós felújítás keretében az óvodaudvar régi betonos részeit korszerű térkőre és gumiburkolatra cserélték. Az óvónők külön örülnek annak, hogy a csoportszobák előtti, korábban csak félig fedett teraszok mostantól teljesen fedettek lesznek, így rosszabb időben is használhatják a gyerekek.

A nyári szünetben elvégzett munkák során az óvoda hat vizesblokkjának építészeti-gépészeti és elektromos korszerűsítése után teljesen kicserélték a vízvezetékeket, a lefolyókat, a zuhanytálcákat, a WC-ket, a mosdókagylókat, de teljes festést, fali- és padlóburkolat-cserét is végeztek a vizes helyiségekben a szakemberek. A belső udvar részleges felújítása során sor került az udvar egy részének, mintegy 300 négyzetméter térkövezésére, három gumiburkolatú játszósziget kialakítására 224 négyzetméteren, kihelyeztek három új árnyékoló napvitorlát, valamint megújultak a homokozók ülőkéi és faburkolatai is – számolt be róla az önkormányzati portál.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek