Kispesti környezettudatos karácsonyfákra szavazhattok

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: adventbudapest.hu)
(forrás: adventbudapest.hu)
Már lehet szavazni az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásáron kiállított környezettudatos karácsonyfa-installációkra. Idén kispesti kisiskolások pályamunkái is díszítik a Városháza park fényligetét.

Kerületünkből az Eötvös József Általános Iskolából és a Vass Lajos-iskolából érkeztek pályamunkák. Szavazni rájuk ide kattintva tudtok.

A program keretében a környezettudatos karácsonyfákat készítő csoportokat vendégül látják a vásár hüttéjében, a gyerekek által, természetes anyagokból és újrahasznosítható eszközökből, hulladékokból készített stilizált karácsonyfák pedig egészen december 28-ig láthatók a téli fesztivál attrakciójaként.

A legjobb pályamunkákat élményajándékokkal díjazzák a szervezők, a „közönségdíjat” pedig a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán leadott szavazatok alapján ítélik oda. A szavazatokat december 17-én, hétfőn összegzik, az eredményhirdetés és a díjak átadása december 19-én, szerdán lesz a vásár hüttéjében.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek