Bölcsődei dolgozókat köszöntöttek

Oszd meg másokkal!

Desktop
A jutalmazottak (forrás: uj.kispest.hu)
A jutalmazottak (forrás: uj.kispest.hu)

A Bölcsődék Napja alkalmából tartott ünnepségen a kerületi önkormányzat által alapított Bölcsődés gyermekekért végzett kimagasló munkáért elismerést idén Borosné Bárdos Melinda, intézményvezető-helyettes vehette át. A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete kispesti alapszervezetének köszönetét és ajándékát Scheiringné Langó Erzsébet, a Bokréta bölcsődevezető-helyettese kapta.

Ezen kívül, a kerületi bölcsődevezetők javaslatai alapján hat-hat kisgyermekgondozó és technikai dolgozó kapott kiváló munkájáért köszönetet és elismerő oklevelet: Károlyi Erika kisgyermeknevelő, Hajdú Erzsébet szakács, Bita Zsuzsanna kisgyermeknevelő, Mészáros Tímea szakács, Szabóné Mező Noémi kisgyermekgondozó, Wágner Gabriella szakács, Czipné Metszősy Margit kisgyermekgondozó, Molnár Éva élelmezésvezető, Halmai Kökény Erika kisgyermekgondozó, Vígh Ferencné kertész, Bajzát Adrea kisgyermekgondozó és Nagy Ágnes dajka – írta az önkormányzati portál.

Az ünnepségen elhangzott, hogy nincsen várólista a kispesti önkormányzat fenntartásában lévő hat bölcsődében. Bár az őszi felvételek már megtörténtek, de folyamatos a felvétel, hiszen a 480 férőhelyre jelenleg 421 kisgyermeket írattak be a szülők.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?