Ajándék könyvek az iskoláknak

Desktop
Fotó: kispest.hu

Kétezer könyvet ajándékozott Kispestnek a Kossuth Kiadó. A kötetek 11 önkormányzati fenntartású általános iskolába, valamint a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumba, a Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központba, illetve a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálathoz kerültek.

A kiadó legújabb kiadványaiból állította össze az ajándék könyvcsomagot. Méghozzá olyan művekből, amelyekre szüksége van egy iskolai könyvtárnak. A tematikus sorozatok között vannak földrészeket bemutató ismeretterjesztő albumok és megtalálhatók Karinthy Frigyes most megjelent művei is, valamint több példányban a BBC magyar nyelvű történelmi magazinjának, a Historynak legutóbbi számai. Komolyzenei CD-ket is tartalmaz a válogatás: világhírű zeneszerzők – például Chopin, Csajkovszkij, Rimszkij-Korszakov – életrajzköteteihez mellékelve.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek