Készülj! A héten jönnek a durva fagyok

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció (forrás: coinvedi.com)

Egyenesen Szibériából kapjuk a hideget jövő hét végén - derül ki az Időkép előrejelzéséből. Ennek köszönhetően az ilyenkor szokásosnál akár 4-8 fokkal is hidegebb lehet, ami azt jelenti, hogy február utolsó hétvégéjén akár -10 és -15 fok alá is mehetnek az alsó értékek. Na aztán a napközbeni csúcs sem lesz túl acélos, várhatóan a legmelegebb értékek is mínuszban lesznek ezeken a napokon. 

Azoknak, akiknek a dolog meteorológiai háttere is érdekes: az oldal azt írja, jelentős mennyiségű hideg levegő halmozódott fel Szibériában (ez mondjuk nem meglepő), és mivel a nyugati áramlás gyengül, ezért ez a hideg légtömeg elindult felénk. Észak-Európa felett egy úgynevezett blokkoló anticiklon alakulhat ki, ami azon kívül, hogy hozza a keleti hideget, megakadályozza, hogy a nyugatról érkező ciklonok enyhébb levegőt hozzanak. A Kárpátok egy időre megakaszthatja a hideget, de a hét végére ideér - írta az oldal. Szóval: ne rakjátok még el a téli holmit...

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek