Ősszel kezdődhet a gyorsforgalmi út melletti kiserdő újjáélesztése

Oszd meg másokkal!

Desktop
A terv (forrás: uj.kispest.hu)
A terv (forrás: uj.kispest.hu)

Újabb egyeztetést tartottak a Vak Bottyán utca és a gyorsforgalmi út közötti kiserdő, sorsáról a kispesti Városházán.

Korábbi cikkek a témában:

Mintegy 30 ezer négyzetmétert érint a kiserdő megújítását célzó koncepció, a tervek szerint augusztusban-szeptemberben indulhat a munka, amelyet a Pilisi Parkerdő végez az erdészetre vonatkozó jogszabályok szerint – írta meg az önkormányzati portál.

Első lépésben kivágják az akácosokat – az értékesebb faállományhoz nem nyúlnak –, majd új fákat telepítenek, és amint felnőnek a facsemeték, újra kialakulna a zártlombos terület. Ezt követheti együttműködési megállapodás megkötése.

A lakossági kéréseket is figyelembe véve többek között napozórét, kutyasétáltatásra kijelölt terület és kutya akadálypálya, sétányok, futókör, napozódomb, fa játékok és fitneszeszközök kapnak helyet.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek