Fa dőlt a távvezetékre Kispesten

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Leszakadt ágak, kidőlt fák miatt kérik a fővárosi tűzoltók segítségét az itt lakók.

Kispesten, az Udvarhely utcában egy hatalmas fa okozott gondot, amely távközlési vezetéknek dőlt.

A XIV. kerületben, az Ilosvai Selymes utcában is egy tízméteres fa dőlt ki, egy vezeték tartotta, a tűzoltók „létraszer” segítségével távolították el a fát.

A II. kerületben, a Széher úton egy két méter hosszú faág leszakadt, a helyszínre riasztott egység kézi erővel megszüntette a forgalmi akadályt.

A XXI. kerületi Erdősor utcában egy tízméteres fa az úttestre dőlt, a raj motoros láncfűrésszel avatkozott be.

A XV. kerületben, a Kőrakás parkban egy faág egy autóra szakadt, a tűzoltók eltávolították.

A VIII. kerületben, a Szigony utcában egy épület tetején bádoglemez lógott, a tűzoltók megszüntették a veszélyhelyzetet.

A II. kerületi Pasaréti úton egy társasház tetején ugyancsak bádoglemez lazult meg, a helyszínre riasztott egység kötélbiztosítás mellett eltávolította a lemezt – sorolta a károkat a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek