Végre tervezik a Határ úti végállomás megújítását

Oszd meg másokkal!

Desktop
Határ út (forrás: kispest.info)
Megkezdődött a Határ úti végállomás környezetének rendezése: a tervek már alakulnak, s ha a szükséges anyagi forrást elő tudják teremteni, akár már januárban megindulhat a terület átalakítása.

A Határ úti buszvégállomás és környezete szomorú összképet mutat. A cél az lenne, hogy minél előbb kulturált, zöldfelülettel tarkított, padokkal ellátott helyen tudnának várakozni a tömegközlekedéssel utazók.

A területen található árusító pavilonok legkésőbb december 31-ig működhetnek a végállomás területén, azt követően elbontják őket, hogy szabaddá váljon a terület a megújításra, addig pedig elkészítik a rendezésre irányuló terveket - olvasható a kispest.info oldalon.

A tervezés során felmerült egy kisebb szökőkút telepítése is, ez azonban jelentős többletforrást igényel, de megvizsgálják ennek lehetőségét is. Abban azonban nem jutottak egyelőre nem egyeztek meg, hogy új üzleteket is alakítsanak-e ki a területen, erről később születik döntés.

A tervek legkésőbb őszre elkészülnek, az elképzelés szerint azok véglegesítéséhez kikérik a kispestiek véleményét is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek