Pofátlan parkolás a DIGI ügyfélszolgálatánál?

Desktop
Ide is felállnak

Lakossági panasz jutott el szerkesztőségünkhöz, melyben azt tették szóvá, hogy a Berzsenyi utca és Széchenyi utca között található szolgáltatóházhoz – főleg a DIGI ügyfélszolgálatához és a bútorbolthoz – többen kocsival hajtanak be a gyalogosok számára fenntartott területre is.

Mint olvasónk írta, a behajtást gátló oszlopokat kidöntötték vagy kiszedték, így a Berzsenyi utca felől nincs akadálya a behajtásnak. Az autósok viszont gyakran elzárják a gyalogosok, főként a babakocsival közlekedők útját.

Eléggé érthetetlen, hiszen a szolgáltatóház mögött, mellett végig ott a parkoló, Miért kell vajon közvetlenül a bejárat elé parkolni? És miért nincs, aki a szabálytalanságra figyelmeztetné, netán büntetné az autósokat? Ti is tapasztaltátok már ezt a dolgot?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek