Furcsa körülmények között tűnt el egy kislány az Örs vezér tere környékéről

Desktop
Őt keresik a rendőrök (forrás: police.hu)
Őt keresik a rendőrök (forrás: police.hu)

Egy 15 éves lányt, Dezső Mariann-nát keresnek a rendőrök: a lány március 8-án reggel fél 7 körül az Örs vezér teréről indult el csepeli iskolájába, ahová nem érkezett meg.

Édesanyjának 18 órakor üzenetet írt, hogy egy barátnőjénél volt, de elindult haza és a villamoson van. A lány azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik és a rendőrök sem találják.

Dezső Marianna körülbelül 160 centiméter magas, vörösre festett hosszú hajú. Eltűnésekor terepmintás kabátot, fekete - a térdénél kivágott - nadrágot, és fehér cipőt viselt - írja a police.hu.

A XVI. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Dezső Mariannát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-70-198-8532-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek