Hangos bulik ellen lázadnak a lakók – petíció

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hétvégén az volt a téma több kerületi közösségi médiacsoportban, hogy lehetetlen volt pihenni szombatról vasárnapra virradóra például Kispesten, Pesterzsébeten vagy Csepelen, mert valamelyik dél-budai vagy dél-pesti szórakozóhelyen olyan hangosan szólt a zene egészen reggelig. A lakók ezért petíciót fogalmaztak, mert szerintük tarthatatlan, hogy a nyár elmúltával is éjszakai dübörgés keseríti az életüket.

„A nyári időszakban sajnos már megszokottá vált, hogy a Duna-parti szórakozóhelyek éjszakai zaja (mély hangok, dübörgés) zavarja a IX., XIX., XX. és XXI. kerületekben élők nyugalmát, pihenésüket. Az azonban már túlmegy minden határon, hogy ősszel (11.18-án), zárt ajtók és ablakok mellett arra ébredünk többen, hogy a basszus hangoktól remeg a szoba és ez eltart egészen REGGEL 7 óráig!

Feltételezzük, hogy a Duna közelsége miatt hallatszik el légvonalban 5-7 km-re is a zaj. Valószínűsítjük ugyanakkor, hogy a szórakozóhelyek nem tartják be zajkibocsátási határértéket, ennek felülvizsgálatát kérjük, RENDSZERES akusztikai zajmérés formájában!

Kérem, hogy mindazok írják alá a petíciót, akik éjszakai nyugalmát, pihenését rendszeresen zavarják a szórakozóhelyek a fenti kerületekben! A petíciót a kerületi jegyzőkhöz fogjuk eljuttatni.”

A petíciót ide kattintva tudjátok aláírni.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?