Az itt lakók javaslatai alapján valósulnak meg a fejlesztések

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Elkezdődtek az idei parkrekonstrukciós munkák Kispesten. A Vásár téren kültéri fitneszeszközt telepítenek, és még idén térfigyelő kamera kerül a Kisfaludy utca–Nádasdy utca kereszteződésébe is. A Bárczy István térre a Vásár térihez hasonló, többfunkciós fitneszberendezés került, amit a wekerleiek mellett a közeli két iskola diákjai is használhatnak. A Kós Károly téren a játszótéri kerékpáros domb gumiborítása újult meg, és felújítják a füves részeket is. A Kertvárosban a fásítási program kapta a legtöbb szavazatot, a városrészre eső hatmillió forintból őszig mintegy 200-250 fát ültet majd az önkormányzat. Az első 21 szilfából álló fasort az Ipolyság utcában, a vasúti pálya mellett telepítették.

Az idei közösségi költségvetéshez több mint kétezer szavazat érkezett, és a helyi javaslatok alapján a tavalyi összegnél 12 millió forinttal többet, összesen 42 millió forintot – városrészenként 6-6 milliót – költ fejlesztésekre az önkormányzat – írja a Kispest újság.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek