Áprilistól nyár végéig bezár a Shopmark

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ilyen lesz a felújított bevásárlóközpont (forrás: portfolio.hu)
Ilyen lesz a felújított bevásárlóközpont (forrás: portfolio.hu)

A Határ úti bevásárlóközpont teljes felújításon esik át. A rekonstrukció idejére a Shopmark bezár, bár egy ideiglenes üzletsoron a pláza több bérlőjét megtalálhatjuk a felújítás ideje alatt is.

A bevásárlóközpont teljes felújításon esik át, fizikailag az épület mindenben változik – a belső kialakítás, a homlokzat, a gépészet – és a bérlői összetétel is átalakul. Az építkezés alatt felállítanak egy ideiglenes üzletsort a helyszínen, mert van a bérlői körnek egy része, amelynek fontos a folyamatos üzletmenet – nyilatkozta a Portfolio Ingatlannak Czifra Balázs, a Shopmarkot üzemeltető Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője.

– A több mint 65 bérlőnkből gyakorlatilag nem veszítünk az időszakos bezárás ellenére sem, és új bérlők részéről is van érdeklődés. Korábban például nem voltak jelen nagy divatmárkák a Shopmarkban, de most ilyen jellegű megkereséseket is kapunk – emelte ki a szakember.

A pláza április végén zár be, a nyári, kereskedelmi szempontból lanyhább szezonban elvégzik a felújítást és nyár végén nyitnak ki újból.

Egy évvel ezelőtt, 2017. január 16-án új vállalat, a Diófa Ingatlankezelő Kft. vette át az egykori Europark Bevásárlóközpont teljes körű üzemeltetését. Az ingatlan tulajdonosa a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap, amelyet a Diófa Alapkezelő Zrt. képvisel. A Határ úti bevásárlóközpont tavaly áprilistól Shopmark márkanév alatt fogadja a vásárlókat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek