Csúszik a Shopmark megnyitása

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ilyen lesz
Ilyen lesz

Alapanyag és szakember hiány miatt csúszik az egykori Europarkból lett Shopmark átadása.

Korábbi cikkek a témában:

A plázát áprilisban zárták be, hogy teljesen felújítsák. Az építkezés előrehaladásával párhuzamosan adják majd át a területeket a bérlőknek, a legtöbben júliustól kezdhetik el üzletük kialakítását, amely után várhatóan az eredetileg ígért augusztus vége helyett csak októberben nyit meg a vásárlók számára a bevásárlóközpont – értesült az Index.

Az eredeti épületből lényegében csak a szerkezetet tartották meg, a felújítási munka részeként gyakorlatilag újjáépítik az egészet, átalakul a belső tér, lesz mozgójárda és a mozgólépcsők is újak lesznek. Jelenleg a tető szigetelése, valamint az erős-, és gyengeáramú rendszer kiépítése tartz, de az új homlokzat acélszerkezeti elemeit is folyamatosan építik – írja a portál.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek